4spar

4Spar erbjuder populära sparkonton med hög sparränta upp till 6,5% för det rörliga kontot. För dig som vill ha bundet sparande så finns konton med upp till 10% årsränta. 4Spar har i flera år erbjudit marknadens bästa sparränta!

Öppna sparkonto hos 4spar

Varför välja 4spar?

  • Hög avkastning: Räntan är bland de bästa på marknaden
  • Sparbelopp: Du kan spara mellan 1 000 kr – 50 000 kr
  • Fria uttag (ingen inlåsningseffekt), bra support, flexibla villkor
  • Enkelt och snabbt över internet

Om 4spar

4spar är ett varumärke och bolag som ägs av 4Finance Group som är en av världens största kreditföretag med tusentals anställda. Bolaget ger ut lån via snabblån och privatlån och kan göra det genom att låna in pengar från allmänheten. Verksamheten expanderar snabbt därför är företag i behov av kapital. Eftersom 4spar inte är en bank så omfattas inte deras sparkonton av statlig insättningsgaranti.

Telefon: 084-083-8299
E-post: info@4Spar.se
Adress: Isafjordsgatan 30 A, 164 40 Kista

Öppettider: 09:00 – 17:00

Ett bra inlåningskonto

Eftersom uttagen är fria så passar 4spars konton bra för månadssparande eller buffertsparande. Du sätter enkelt in pengar via bankgiro eller postgiro, precis som när du betalar räkningar. Du gör insättningen från din storbanks transaktionskonto. Kom ihåg att du max får spara 50 000 kronor per person.

Fast ränta

Som mest kan du få 10% sparränta, men då krävs det att du binder pengarna på kontot i tre år. Så i det fallet måste du vara säker på att du inte behöver pengarna på länge. De bindningstider som finns att välja på är 3 eller 6 månader samt 1,2 och 3 år. Även här gäller max 50 000 kronor i sparande.

Hur du öppnar ett konto

1. Öppna 4spars hemsida via länken på den här sidan. Fyll i formuläret med personuppgifter och mailadress samt telefonnummer. Godkänn din ansökan genom att signera med BankID eller E-legitimation. Om du saknar bankID så kan du skaffa det gratis hos din internetbank.

2. Du får ett bekräftelsemail med aktiveringslänk till ditt konto. Efter att du aktiverat kontot så får du instruktioner om hur du gör en insättning.

3. Välj vilket konto du vill göra insättningen till. Du sätter in pengarna via plusgiro där ditt kundnummer anges.

4. Klart! Nu tickar din ränta in. Beskattning sker automatiskt.

Omdöme

Betyg: 4/5 stjärnor

Om kontot hade haft insättningsgaranti så hade sparkontot fått 5/5 stjärnor. Bästa sparkontot 2017 helt klart!

Ansök nu hos 4spar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *